Cady’73 Mixtoernooi Zaterdag 17 Juni 2017

  • 19 mei 2017

Traditioneel sluiten we bij CADY’73 het seizoen af met een MIX-toernooi voor alle leden. Jullie mogen 1 introducee meenemen. Deelname aan het toernooi is gratis voor leden. Je kunt je voor het toernooi opgeven bij je trainer/coach tot uiterlijk 31 mei 2017.

Wij houden ook vrije-worp en driepunt kampioenschappen en ook dit jaar weer het Basketball Skills Challenge. Verder zullen er diverse prijzen worden uitgereikt, bijv. voor de speler en speelster van het jaar én worden de Cady ‘73 kampioenen gehuldigd.

We sluiten het toernooi af met de altijd zonnige en gezellige BBQ. Natuurlijk zijn ook ouders, broertjes, zusjes en andere geïnteresseerden welkom. De kosten bedragen €15,- voor volwassenen en €7,50 voor kinderen (t/m U12). Aanmelden en betaling kan aan de bar.

Wij hopen jullie allemaal te zien op het Mixtoernooi en de BBQ.

Het toernooi wordt gehouden van 9.00 uur tot plm. 16.30 uur waarna de prijsuitreikingen zullen zijn. Meld je tijdig aan, want iedereen weet hoe druk het kan zijn en er zijn een beperkt aantal speelplekken. De teamindeling zal via deze website bekend gemaakt worden.

De toernooicommissie
Kees, Ronald en Eveline